Dp4ddun5r9gbkwuuzhzt

Så skriver du ditt nyhetsbrev – prova på

Prova helt gratis på de första delarna av Så skriver du ditt nyhetsbrev.

   Se en kort film

Det här är en prova på-variant av kursen Så skriver du ditt nyhetsbrev. Den här varianten är helt gratis och innehållet är identiskt med de två första delarna av betalkursen. Meningen är att du ska kunna prova på kursen utan att förbinda dig till något.

Så skriver du ditt nyhetsbrev riktar sig till egenföretagare (eller andra i liknande situation) som vill komma igång med e-postmarknadsföring men tycker att det är svårt att skriva själva nyhetsbreven.

Jag hjälper dig steg för steg att skriva ditt första nyhetsbrev så att dina läsare tar till sig det du vill kommunicera till dem, och du får dessutom göra en utgivningsplan för dina kommande nyhetsbrev.

Det här är en ren skrivkurs så jag går inte igenom hur du löser det tekniska, mer än med några tips om var du kan lära dig det. Jag kan heller inte lova dig att du blir en fullfjädrad skribent efter den här kursen – det kräver mycket träning. Men när du har gjort kursen har du en strategi för hur du ska skriva för att bli läst.

Om du gillar det du ser här och vill göra resten av kursen också, skicka ett mejl till mig på kontakt@evasskrivskola.se och tala om att du vill gå kursen. Då öppnar jag den för dig och skickar en faktura på kursavgiften med tio dagars betalningstid.

Betalkursen kostar 1 000 kr exkl. moms, 1 250 kr inkl. moms. Mejlar du mig inom en vecka från att du registrerat dig på den här gratisversionen får du en snabbhetspremie – 25 procents rabatt på kursavgiften.

Av skattemässiga skäl säljer jag inte kurser till privatpersoner bosatta i andra EU-länder. Eftersom jag i första hand inriktar mig på svenska egenföretagare har jag ingen möjlighet att hantera momshanteringen för digitala tjänster inom EU för enstaka kunder.


Din kursledare


Eva Sahlström
Eva Sahlström

Jag heter Eva Sahlström och det är jag som är din kursledare. Jag är examinerad språkrådgivare och journalist, med över tjugo års erfarenhet av att skriva egna texter och fixa till andras. Förutom min långa praktiska erfarenhet har jag även kunskaper om den senaste forskningen om språkrådgivning och textvård. Läs mer om mig på min webbplats www.sahlstrom.info


Sagt om betalkursen

"Jag är småföretagare och tar hand om det mesta själv. Men trots att jag är van att skriva drog jag mig för just nyhetsbrevets utformning. Evas kurs hjälpte mig att strukturera målbild och innehåll – och öppningsfrekvensen har faktiskt ökat!"

Åsa Andtskär, mindfulnesspraktikan.se


"Jag känner mig trygg i kursens alla steg, där jag får lära mig om hur jag ska tänka och göra för att skapa ett så bra nyhetsbrev som möjligt. Jag har verkligen lärt mig på många olika sätt hur man kan skapa, tänka och förändra nyhetsbrev, vilket har gett mig större utbud för hur jag kan göra mina nyhetsbrev så bra och personliga som möjligt.

Jag känner mig väl omhändertagen som kursdeltagare, på ett bra sätt, så att jag själv efter kursens slut kan göra väldigt bra nyhetsbrev till mina prenumeranter."

Tina Lennholm, www.tinalennholm.com

Vanliga frågor


Måste jag vara egenföretagare för att gå kursen?
Nej, det måste du inte. Jag har riktat in kursen på egenföretagare som själva skriver sina nyhetsbrev, men den passar även dig som är i en liknande situation, till exempel anställd på ett litet företag eller funktionär/anställd i en förening.
När kan jag göra kursen?
När det passar dig bäst. Du har tillgång till kursen dygnet runt, så länge du har en internetuppkoppling.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
I en månad. Betalkursen har du tillgång till i tre månader. På tre månader hinner du gott och väl göra kursen och träna skrivandet.
Varför kan jag inte köpa betalversionen här på sajten och få tillgång till den direkt?
Teachable som driver plattformen är ett amerikanskt företag och har valt en momslösning som åtminstone för närvarande inte fungerar för mig som är svensk företagare. Jag arbetar på en lösning för att mina kursdeltagare ska få direkt tillgång till hela kursen, men tills vidare får du börja med prova på-varianten och mejla mig när du vill ha tillgång till resten.
Ingår det support i kursen?
Nej, det här är en ren självstudiekurs. Vill du ha personlig skrivcoachning kan du köpa det separat. Kontakta mig på kontakt@evasskrivskola.
Kan jag dela inloggningsuppgifterna med någon annan? Eller använda materialet från kursen i egna kurser?
Nej, det kan du inte, inloggningsuppgifterna är personliga. I användarvillkoren (se sidfot) som du godkänner när du registrerar dig i Evas skrivskola står vad som gäller.
Hur får jag svar på frågor som inte står här?
Mejla mig på kontakt@evasskrivskola.se så svarar jag så snart jag kan!